Floda BoIF

Referat: Älvängens IK - Floda BoIF

Riktigt starkt att studsa tillbaks efter bottennappet mot Ytterbys U-lag senast.
Möte med Floda som vi mött varenda år och matcherna blir oftast tuffa.
Inga målvakter fanns tillgängliga på grund av skador så Klara fick ikväll debutera i A-laget.
Matchen fick spelas på en tung gräsplan som tyvärr inte kunde klippas under dagen.
Spelet blev tyvärr lidande och det blev mest kamp och det passade troligen Floda bättre.
Efter att hamnat i underläge återigen för fjärde matchen på raken var det bara att tugga på.
Sofia L slår en hörna som Sofia M snyggt nickar in i mål, det är knappt så man tror det är sant :)
Oavgjort i halvlek och känslan var ändå att ÄIK hade lite mer krut sparat inför andra halvlek.
Det fortsätter vara mest kamp och på en av alla frisparkar får Sofia L en kanonträff och bollen seglade in i nättaket.
2-1 ledning med 25 minuter kvar och nu gällde det att freda målet och det lyckas vi med. Det mesta filtreras bort, det som kommer är en del långskott men de hade Klara bra koll på. Domaren blåser av och 3 enormt fina poäng dimper in på kontot. En riktig laginsats där alla krigar ända in i kaklet.

ÄIK dam - Floda BoIF 2-1 (1-1)
1-1 Sofia Marainen assist Sofia Larson
2-1 Sofia Larson